Portál-Uživatelské nastavení

Z Prirucky
Verze z 6. 8. 2019, 12:41, kterou vytvořil Petrm (diskuse | příspěvky)
(rozdíl) ← Starší verze | zobrazit aktuální verzi (rozdíl) | Novější verze → (rozdíl)

Uživatelské nastavení je historická verze stránky.

P uzivatelske nastaveni.png

Menu: Nastavení > Uživatelské nastavení

Volby pro aktuální sezení

Platí jen pro aktuální sezení, tzn. po odhlášení z portálu a novém přihlášení jsou volby uvedeny do původního stavu (nezatrženo).

  • Omezit přístup jen na přímé podřízené - po zatržení budou seznamy, sestavy, atd. (tj. ostatní stránky aplikace) omezeny jen na přímé podřízené
  • Ze seznamů vyjmout zaměstnance v mimoevidenčním stavu - obdobně jako v předchozím bodě, nebudou zobrazováni zaměstnanci v mimoevidenčním stavu

Změna hesla

  • Změna hesla - možnost změnit si přihlašovací heslo do portálu.

Změna hesla pro výplatní lístek