Smazání pracovního poměru

Z Prirucky
Verze z 4. 7. 2013, 14:33, kterou vytvořil Martin (diskuse | příspěvky)
(rozdíl) ← Starší verze | zobrazit aktuální verzi (rozdíl) | Novější verze → (rozdíl)

Pokud jste udělali chybu při navádění pracovního poměru zaměstnance a systém vám nedovolí smazat údaj, použijte tuto operaci, jejíž popis najdete v samostatné kapitole zde Smazání/zrušení zaměstnance.