Nastavení workflow (Prohlášení poplatníka): Porovnání verzí

Z Prirucky
Řádek 20: Řádek 20:
: ''Zaměstnanec;Požadavky;Prohlášení k dani''
: ''Zaměstnanec;Požadavky;Prohlášení k dani''
Doporučené nastavení: ''Povolen, pokud je vybrán přihlášený uživatel'' (tj. nebude zobrazován tento druh požadavků u podřízených osob)
Doporučené nastavení: ''Povolen, pokud je vybrán přihlášený uživatel'' (tj. nebude zobrazován tento druh požadavků u podřízených osob)
:: ''Prohlížení (Zakázán / Povolen, pokud je vybrán přihlášený uživatel / Povolen)''
:: ''Editace (Zakázán / Povolen, pokud je vybrán přihlášený uživatel / Povolen)''
:: <small>hd 46370</small>


== Uživatelské nastavení ==
== Uživatelské nastavení ==

Verze z 17. 6. 2019, 10:16

Nastavení workflow (Prohlášení k dani)

Standardní nastavení

1. Nastavení workflow

Postup:

  1. Inicializace workflow (Jednorázová funkce 133) - klikněte na tlačítko Prohlášení k dani - jen na toto; na žádné jiné tlačítko neklikejte!!!
  2. V zobrazeném okně zvolte pracovní místo, které bude schvalovat (ověřovat) požadavky tohoto typu.

Nastaveni workflow-Prohlaseni k dani-Rocni zuctovani-Nastaveni adresata.png

Výsledek:

Nastaveni workflow-Kroky a stavy-Prohlaseni poplatnika-Standard.png
Výsledek nastavení workflow (standard): Prohlášení poplatníka (kroky a stavy)

2. Nastavení práv

Právo:

Zaměstnanec;Požadavky;Prohlášení k dani

Doporučené nastavení: Povolen, pokud je vybrán přihlášený uživatel (tj. nebude zobrazován tento druh požadavků u podřízených osob)

Prohlížení (Zakázán / Povolen, pokud je vybrán přihlášený uživatel / Povolen)
Editace (Zakázán / Povolen, pokud je vybrán přihlášený uživatel / Povolen)
hd 46370

Uživatelské nastavení

Postup stejný jako pro standardní nastavení plus donastavení dle uživatelských požadavků.

Odkazy