Vývěska (zobrazení)

Z Prirucky

Vývěska (zobrazení)

Historie

Dashboard

Na dashboardu úvodní stránky se cílovému uživateli zobrazí nepřečtené zprávy vývěsky. Pro potvrzení je třeba kliknout na odkaz a pak na spodní tlačítko (název dle zadavatele) - poté zpráva z dashboardu vývěsky zmizí (byla označena za přečtenou).

po otevření odkazu

Přečtené zprávy

Menu: Zaměstnanec > Vývěska-Přečtené
Seznam přečtených zpráv přihlášeného uživatele z vývěsky.

Odkazy