Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců

Z Prirucky

Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců slouží k přehledu/změně údaje o tom, zda se zaměstnanci (-ům) zpracovává docházka.

Zapnuti vypnuti zpracovani dochazky zamestnancu.png

Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování

Podmínky

Obsluha

  • Zpracovávat (sloupec)
jednotlivé označení - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete klikem na příslušnou ikonu (čtvereček). Modrá = ano (zapnuto) bílá ) ne (nezpracovává se).
hromadná změna - výběr zaměstnanců (dle nastavení panelu Střediska/Skup.středisek/Divize) a klik na ovládací tlačítka na konci seznamu: Zapnout' / Vypnout. Pokud není proveden výběr středisek, provede se akce pro všechny zaměstnance (bez ohledu na filtr)!

pracovnici.doch_karta; nebo pracovnici.doch_karta

  • Výběr pro hromadnou změnu (sloupec)
  1. Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček).
  2. Vyberte požadovaný model (v záhlaví: Hromadná změna modelu prac.doby).
  3. Klikněte na tlačítko (Změnit model u vybraných zaměstnanců nacházející se ve stejné oblasti).
(hd 47479)

Odkazy