Smazání pracovního poměru

Z Prirucky
Verze z 16. 8. 2011, 06:55, kterou vytvořil Petrm (diskuse | příspěvky) (Nová stránka: == Smazání/Rušení pracovního poměru == Pokud jste udělali chybu při navádění pracovního poměru zaměstnance a systém vám nedovolí smazat údaj, použijte tuto operaci...)
(rozdíl) ← Starší verze | zobrazit aktuální verzi (rozdíl) | Novější verze → (rozdíl)

Smazání/Rušení pracovního poměru

Pokud jste udělali chybu při navádění pracovního poměru zaměstnance a systém vám nedovolí smazat údaj, použijte tuto operaci, jejíž popis najdete v samostatné kapitole zde Smazání/zrušení zaměstnance(Evidence zaměstnanců).