Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců
Z Prirucky
Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců slouží k přehledu/změně údaje o tom, zda se zaměstnanci (-ům) zpracovává docházka.
Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování
Podmínky
- DochazkaVsem = ne
Obsluha
- Zpracovávat (sloupec)
- jednotlivé označení - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete klikem na příslušnou ikonu (čtvereček). Modrá = ano (zapnuto) bílá ) ne (nezpracovává se).
- hromadná změna - výběr zaměstnanců (dle nastavení panelu Střediska/Skup.středisek/Divize) a klik na ovládací tlačítka na konci seznamu: Zapnout' / Vypnout.
- Výběr pro hromadnou změnu (sloupec)
- Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček)
- Vyberte požadovaný model (v záhlaví: Hromadná změna modelu prac.doby)
- Klikněte na tlačítko (Změnit model u vybraných zaměstnanců nacházející se ve stejné oblasti)