Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců: Porovnání verzí

Z Prirucky
(Založena nová stránka: ''Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců'' 790px|right <small> Menu: Nastavení >> Nastavení…)
 
Řádek 1: Řádek 1:
''Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců''
''Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců'' slouží k přehledu/změně údaje o tom, zda se zaměstnanci (-ům) zpracovává docházka.
[[Image: Zapnuti vypnuti zpracovani dochazky zamestnancu.png|790px|right]]
[[Image: Zapnuti vypnuti zpracovani dochazky zamestnancu.png|1050px|right]]
<small> Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování</small>
<small> Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování</small>


Řádek 7: Řádek 7:


== Obsluha ==
== Obsluha ==
* '''Jednotlivé označení''' - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete k'''likem na příslušný řádek''' (pozor: ne přímo do zatrhávacího pole, tam nefunguje).
* '''Zpracovávat''' <small>(''sloupec'')</small>
* '''Hromadná změna''' - všem vybraným zaměstnancům (dle nastavení panelu ''Střediska/Skup.středisek/Divize'') změnu provedete kliknutím na příslušnou volbu (''Zapnout'', nebo ''Vypnout'') '''ve spodním (součtovém) řádku''' stránky.
:: jednotlivé označení - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete klikem na příslušnou ikonu (čtvereček). Modrá = ano (zapnuto) bílá ) ne (nezpracovává se).
:: hromadná změna - výběr zaměstnanců (dle nastavení panelu ''Střediska/Skup.středisek/Divize'') a klik na ovládací tlačítka na konci seznamu: '''''Zapnout'''' / '''''Vypnout'''''.
 
* '''Výběr pro hromadnou změnu''' <small>(''sloupec'')</small>
# Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček)
# Vyberte požadovaný model (v záhlaví: ''Hromadná změna modelu prac.doby'')
# Klikněte na tlačítko (''Změnit model u vybraných zaměstnanců'' nacházející se ve stejné oblasti)


== Odkazy ==
== Odkazy ==
* [[Výběr zaměstnanců (zpracování KS docházky)]]
* [[Výběr zaměstnanců (zpracování KS docházky)]]

Verze z 7. 11. 2019, 12:08

Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců slouží k přehledu/změně údaje o tom, zda se zaměstnanci (-ům) zpracovává docházka.

Zapnuti vypnuti zpracovani dochazky zamestnancu.png

Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování

Podmínky

Obsluha

  • Zpracovávat (sloupec)
jednotlivé označení - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete klikem na příslušnou ikonu (čtvereček). Modrá = ano (zapnuto) bílá ) ne (nezpracovává se).
hromadná změna - výběr zaměstnanců (dle nastavení panelu Střediska/Skup.středisek/Divize) a klik na ovládací tlačítka na konci seznamu: Zapnout' / Vypnout.
  • Výběr pro hromadnou změnu (sloupec)
  1. Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček)
  2. Vyberte požadovaný model (v záhlaví: Hromadná změna modelu prac.doby)
  3. Klikněte na tlačítko (Změnit model u vybraných zaměstnanců nacházející se ve stejné oblasti)

Odkazy