Pom17: Porovnání verzí

Z Prirucky
(Stránka vyprázdněna)
Řádek 1: Řádek 1:
'''Práva při nástupu''' je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance do systému.


<small>Menu: Evidence > [[Evidence zaměstnanců]] / Osobní údaje / tlačítko ''Práva při nástupu'' </small> <br>
<small>Menu: Evidence > [[MaP Express]] / Osobní údaje / tlačítko ''Práva při nástupu'' </small>
[[Image:Prava pri nastupu Osobni udaje.png|350px]]
[[Image: Prava pri nastupu.png|400px]]
[[Image: Prava pri nastupu Filtr uzivatelu.png|200px]]
== Uložení ==
* Při ukládání místního nastavení '''do systémových registrů'''
Nastavení práv při nástupu se ukládá pouze jako '''místní nastavení uživatele'''. Proto uživatel po přihlášení z jiné stanice pod stejným loginem nemusí mít nutně stejné nastavení práv při nástupu.
* Při ukládání místního nastavení '''do PSR souboru'''
Fyzické uložení na disk proběhne '''až při ukončení aplikace'''. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět.
== Odkazy ==
* [[Evidence zaměstnanců]]
* [[Osobní údaje]]

Verze z 1. 6. 2015, 12:14

Práva při nástupu je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance do systému.

Menu: Evidence > Evidence zaměstnanců / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu
Menu: Evidence > MaP Express / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu

Prava pri nastupu Osobni udaje.png Prava pri nastupu.png Prava pri nastupu Filtr uzivatelu.png

Uložení

  • Při ukládání místního nastavení do systémových registrů

Nastavení práv při nástupu se ukládá pouze jako místní nastavení uživatele. Proto uživatel po přihlášení z jiné stanice pod stejným loginem nemusí mít nutně stejné nastavení práv při nástupu.

  • Při ukládání místního nastavení do PSR souboru

Fyzické uložení na disk proběhne až při ukončení aplikace. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět.

Odkazy