|
|
| Řádek 1: |
Řádek 1: |
| ''Společná nastavení (Nastavení workflow)'' - '''aktuálně nepoužívejte'''.
| |
| [[Image: Spolecna nastaveni-Nastaveni workflow.png|750px|right]]
| |
| <small>Menu: Nastavení >> Nastavení workflow >> Společná nastavení</small>
| |
|
| |
|
| == Historie ==
| |
| Data z této stránky byla zamýšlena k využití pro:
| |
| * [[Implicitní stav (Nastavení workflow)]]
| |
|
| |
| == Odkazy ==
| |
| * [[Nastavení workflow]]
| |