Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců: Porovnání verzí
Z Prirucky
(Založena nová stránka: ''Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců'' 790px|right <small> Menu: Nastavení >> Nastavení…) |
|||
| Řádek 1: | Řádek 1: | ||
''Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců'' | ''Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců'' slouží k přehledu/změně údaje o tom, zda se zaměstnanci (-ům) zpracovává docházka. | ||
[[Image: Zapnuti vypnuti zpracovani dochazky zamestnancu.png| | [[Image: Zapnuti vypnuti zpracovani dochazky zamestnancu.png|1050px|right]] | ||
<small> Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování</small> | <small> Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování</small> | ||
| Řádek 7: | Řádek 7: | ||
== Obsluha == | == Obsluha == | ||
* ''' | * '''Zpracovávat''' <small>(''sloupec'')</small> | ||
:: jednotlivé označení - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete klikem na příslušnou ikonu (čtvereček). Modrá = ano (zapnuto) bílá ) ne (nezpracovává se). | |||
:: hromadná změna - výběr zaměstnanců (dle nastavení panelu ''Střediska/Skup.středisek/Divize'') a klik na ovládací tlačítka na konci seznamu: '''''Zapnout'''' / '''''Vypnout'''''. | |||
* '''Výběr pro hromadnou změnu''' <small>(''sloupec'')</small> | |||
# Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček) | |||
# Vyberte požadovaný model (v záhlaví: ''Hromadná změna modelu prac.doby'') | |||
# Klikněte na tlačítko (''Změnit model u vybraných zaměstnanců'' nacházející se ve stejné oblasti) | |||
== Odkazy == | == Odkazy == | ||
* [[Výběr zaměstnanců (zpracování KS docházky)]] | * [[Výběr zaměstnanců (zpracování KS docházky)]] | ||
Verze z 7. 11. 2019, 12:08
Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců slouží k přehledu/změně údaje o tom, zda se zaměstnanci (-ům) zpracovává docházka.
Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování
Podmínky
- DochazkaVsem = ne
Obsluha
- Zpracovávat (sloupec)
- jednotlivé označení - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete klikem na příslušnou ikonu (čtvereček). Modrá = ano (zapnuto) bílá ) ne (nezpracovává se).
- hromadná změna - výběr zaměstnanců (dle nastavení panelu Střediska/Skup.středisek/Divize) a klik na ovládací tlačítka na konci seznamu: Zapnout' / Vypnout.
- Výběr pro hromadnou změnu (sloupec)
- Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček)
- Vyberte požadovaný model (v záhlaví: Hromadná změna modelu prac.doby)
- Klikněte na tlačítko (Změnit model u vybraných zaměstnanců nacházející se ve stejné oblasti)