Uživatelé (Nastavení): Porovnání verzí
Z Prirucky
| Řádek 4: | Řádek 4: | ||
== Nový záznam == | == Nový záznam == | ||
[[Image: Nastaveni-uzivatele-pridat.png| | [[Image: Nastaveni-uzivatele-pridat.png|300px]] | ||
Při vložení nového záznamu se vyplňuje: | Při vložení nového záznamu se vyplňuje: | ||
Verze z 13. 5. 2020, 13:10
Uživatelé (Nastavení) - seznam uživatelů portálu s jejich loginem a platností od. V tomto menu se dají zadávat nebo měnit přístupným uživatelům loginy a hesla.
Menu: Nastavení > Uživatelé
Nový záznam
Při vložení nového záznamu se vyplňuje:
- Uživatel - povinná položka - výběr ze seznamu zaměstnanců.
- Login
- Heslo
- Heslo platné od
- Zamknuto - zatrhávací pole.
- Aktivován - informace, zda je nebo není uživatelský účet aktivován.
Oprava / Smazání
- Oprava - ikona vlevo (tužka).
- Smazání - ikona vpravo (křžek).