Práva při nástupu: Porovnání verzí

Z Prirucky
(Založena nová stránka: '''Práva při nástupu''' je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance d…)
 
 
Řádek 14: Řádek 14:
* Při ukládání místního nastavení '''do PSR souboru'''
* Při ukládání místního nastavení '''do PSR souboru'''
Fyzické uložení na disk proběhne '''až při ukončení aplikace'''. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět.
Fyzické uložení na disk proběhne '''až při ukončení aplikace'''. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět.
== Automatické nastavení při nástupu ==
Po vložení nového os.čísla bude automatické nastavování přístupových práv prováděno pouze na stanici uživatele, který má aktuálně povolenu akci
: ''Evidence;Evidence zaměstnanců;Práva při nástupu:opravy''
V takovém případě se práva nastaví podle předvoleb tohoto uživatele.


== Odkazy ==
== Odkazy ==
* [[Evidence zaměstnanců]]
* [[Evidence zaměstnanců]]
* [[Osobní údaje]]
* [[Osobní údaje]]

Aktuální verze z 15. 6. 2015, 14:34

Práva při nástupu je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance do systému.

Menu: Evidence > Evidence zaměstnanců / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu
Menu: Evidence > MaP Express / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu

Prava pri nastupu Osobni udaje.png Prava pri nastupu.png Prava pri nastupu Filtr uzivatelu.png

Uložení

  • Při ukládání místního nastavení do systémových registrů

Nastavení práv při nástupu se ukládá pouze jako místní nastavení uživatele. Proto uživatel po přihlášení z jiné stanice pod stejným loginem nemusí mít nutně stejné nastavení práv při nástupu.

  • Při ukládání místního nastavení do PSR souboru

Fyzické uložení na disk proběhne až při ukončení aplikace. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět.

Automatické nastavení při nástupu

Po vložení nového os.čísla bude automatické nastavování přístupových práv prováděno pouze na stanici uživatele, který má aktuálně povolenu akci

Evidence;Evidence zaměstnanců;Práva při nástupu:opravy

V takovém případě se práva nastaví podle předvoleb tohoto uživatele.

Odkazy