Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců: Porovnání verzí
Z Prirucky
| Řádek 12: | Řádek 12: | ||
* '''Výběr pro hromadnou změnu''' <small>(''sloupec'')</small> | * '''Výběr pro hromadnou změnu''' <small>(''sloupec'')</small> | ||
# Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček) | # Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček). | ||
# Vyberte požadovaný model (v záhlaví: ''Hromadná změna modelu prac.doby'') | # Vyberte požadovaný model (v záhlaví: ''Hromadná změna modelu prac.doby''). | ||
# Klikněte na tlačítko (''Změnit model u vybraných zaměstnanců'' nacházející se ve stejné oblasti) | # Klikněte na tlačítko (''Změnit model u vybraných zaměstnanců'' nacházející se ve stejné oblasti). | ||
:<small>(hd 47479)</small> | |||
== Odkazy == | == Odkazy == | ||
* [[Výběr zaměstnanců (zpracování KS docházky)]] | * [[Výběr zaměstnanců (zpracování KS docházky)]] | ||
Verze z 7. 11. 2019, 12:09
Zapnutí/vypnutí zpracování docházky zaměstnanců slouží k přehledu/změně údaje o tom, zda se zaměstnanci (-ům) zpracovává docházka.
Menu: Nastavení >> Nastavení docházky >> Zapnutí/ vypnutí zpracování
Podmínky
- DochazkaVsem = ne
Obsluha
- Zpracovávat (sloupec)
- jednotlivé označení - zapnutí/vypnutí u jednoho zaměstnance provedete klikem na příslušnou ikonu (čtvereček). Modrá = ano (zapnuto) bílá ) ne (nezpracovává se).
- hromadná změna - výběr zaměstnanců (dle nastavení panelu Střediska/Skup.středisek/Divize) a klik na ovládací tlačítka na konci seznamu: Zapnout' / Vypnout.
- Výběr pro hromadnou změnu (sloupec)
- Vyberte zaměstnance - zatrhněte příslušnou ikonu (čtvereček).
- Vyberte požadovaný model (v záhlaví: Hromadná změna modelu prac.doby).
- Klikněte na tlačítko (Změnit model u vybraných zaměstnanců nacházející se ve stejné oblasti).
- (hd 47479)