Uživatelé (Nastavení): Porovnání verzí

Z Prirucky
Řádek 12: Řádek 12:
* '''Heslo platné od'''
* '''Heslo platné od'''
* '''Zamknuto''' - zatrhávací pole.
* '''Zamknuto''' - zatrhávací pole.
* '''Aktivován''' - informace, zda je nebo není uživatelský účet aktivován.


== Oprava / Smazání ==
== Oprava / Smazání ==

Verze z 21. 3. 2018, 15:53

Uživatelé (Nastavení) - seznam uživatelů portálu s jejich loginem a platností od. V tomto menu se dají zadávat nebo měnit přístupným uživatelům loginy a hesla.

Nastaveni-uzivatele.png

Menu: Nastavení > Uživatelé

Nový záznam

Nastaveni-uzivatele-pridat.png

Při vložení nového záznamu se vyplňuje:

  • Uživatel - povinná položka - výběr ze seznamu zaměstnanců.
  • Login
  • Heslo
  • Heslo platné od
  • Zamknuto - zatrhávací pole.
  • Aktivován - informace, zda je nebo není uživatelský účet aktivován.

Oprava / Smazání

Oprava - ikona vlevo (tužka).
Smazání - ikona vpravo (křžek).

Odkazy