Práva při nástupu: Porovnání verzí
(Založena nová stránka: '''Práva při nástupu''' je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance d…) |
|||
| Řádek 14: | Řádek 14: | ||
* Při ukládání místního nastavení '''do PSR souboru''' | * Při ukládání místního nastavení '''do PSR souboru''' | ||
Fyzické uložení na disk proběhne '''až při ukončení aplikace'''. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět. | Fyzické uložení na disk proběhne '''až při ukončení aplikace'''. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět. | ||
== Automatické nastavení při nástupu == | |||
Po vložení nového os.čísla bude automatické nastavování přístupových práv prováděno pouze na stanici uživatele, který má aktuálně povolenu akci | |||
: ''Evidence;Evidence zaměstnanců;Práva při nástupu:opravy'' | |||
V takovém případě se práva nastaví podle předvoleb tohoto uživatele. | |||
== Odkazy == | == Odkazy == | ||
* [[Evidence zaměstnanců]] | * [[Evidence zaměstnanců]] | ||
* [[Osobní údaje]] | * [[Osobní údaje]] | ||
Aktuální verze z 15. 6. 2015, 14:34
Práva při nástupu je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance do systému.
Menu: Evidence > Evidence zaměstnanců / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu
Menu: Evidence > MaP Express / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu
Uložení
- Při ukládání místního nastavení do systémových registrů
Nastavení práv při nástupu se ukládá pouze jako místní nastavení uživatele. Proto uživatel po přihlášení z jiné stanice pod stejným loginem nemusí mít nutně stejné nastavení práv při nástupu.
- Při ukládání místního nastavení do PSR souboru
Fyzické uložení na disk proběhne až při ukončení aplikace. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět.
Automatické nastavení při nástupu
Po vložení nového os.čísla bude automatické nastavování přístupových práv prováděno pouze na stanici uživatele, který má aktuálně povolenu akci
- Evidence;Evidence zaměstnanců;Práva při nástupu:opravy
V takovém případě se práva nastaví podle předvoleb tohoto uživatele.