Pom17: Porovnání verzí
Z Prirucky
(Stránka vyprázdněna) |
|||
| Řádek 1: | Řádek 1: | ||
'''Práva při nástupu''' je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance do systému. | |||
<small>Menu: Evidence > [[Evidence zaměstnanců]] / Osobní údaje / tlačítko ''Práva při nástupu'' </small> <br> | |||
<small>Menu: Evidence > [[MaP Express]] / Osobní údaje / tlačítko ''Práva při nástupu'' </small> | |||
[[Image:Prava pri nastupu Osobni udaje.png|350px]] | |||
[[Image: Prava pri nastupu.png|400px]] | |||
[[Image: Prava pri nastupu Filtr uzivatelu.png|200px]] | |||
== Uložení == | |||
* Při ukládání místního nastavení '''do systémových registrů''' | |||
Nastavení práv při nástupu se ukládá pouze jako '''místní nastavení uživatele'''. Proto uživatel po přihlášení z jiné stanice pod stejným loginem nemusí mít nutně stejné nastavení práv při nástupu. | |||
* Při ukládání místního nastavení '''do PSR souboru''' | |||
Fyzické uložení na disk proběhne '''až při ukončení aplikace'''. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět. | |||
== Odkazy == | |||
* [[Evidence zaměstnanců]] | |||
* [[Osobní údaje]] | |||
Verze z 1. 6. 2015, 12:14
Práva při nástupu je možnost určovat přístupové právo na založeného zaměstnance pro jiné uživatele osobou, která při nástupu zakládá zaměstnance do systému.
Menu: Evidence > Evidence zaměstnanců / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu
Menu: Evidence > MaP Express / Osobní údaje / tlačítko Práva při nástupu
Uložení
- Při ukládání místního nastavení do systémových registrů
Nastavení práv při nástupu se ukládá pouze jako místní nastavení uživatele. Proto uživatel po přihlášení z jiné stanice pod stejným loginem nemusí mít nutně stejné nastavení práv při nástupu.
- Při ukládání místního nastavení do PSR souboru
Fyzické uložení na disk proběhne až při ukončení aplikace. Pokud se přihlásí jiný uživatel stejným loginem, nemusí nastavení provedené stejným uživatelem z jiné spuštěné seance aplikace nastavení vidět.